Hoe lang zijn behaalde vragenonderdelen geldig?

Behaalde vragenonderdelen zijn 24 maanden geldig. 

Kunnen resultaten van een examenonderdeel overgenomen worden, wanneer deze behaald zijn bij een ander examenbureau?

Isac Examens voldoet aan dezelfde eindtermen als alle andere. Met andere woorden alle onderdelen die elders met een positief resultaat zijn afgesloten en niet ouder zijn dan 24 maanden worden zonder problemen overgenomen.

Waar kan ik de reglementen van de examens vinden?

Meer informatie over onze examens kunt u vinden op de pagina informatie over examens. Hier staan ook de reglementen en eindtermen van de examens.

Wanneer is de uitslag van het schriftelijk examen bekend?

De uitslag van een schriftelijk examen wordt binnen circa 4 weken door Isac bv bekend gemaakt aan de examenkandidaat. Met uitzondering van de examens in juni/juli en in december deze worden binnen 6 weken bekend gemaakt. Van examens die uitsluitend bestaan uit meerkeuzevragen wordt de uitslag binnen circa 2 weken bekend gemaakt aan de examenkandidaat. Meer informatie.

Kan ik het examenwerk inzien?

Kandidaten hebben recht hun examenwerk in te zien. Inzage is alleen mogelijk in het kantoor van Isac bv. Kandidaten die gebruik willen maken van het recht op inzage dienen dat binnen één maand na de bekendmaking van de uitslag schriftelijk middels het aanmeldformulier inzage te melden bij Isac bv. Meer informatie en aanmelden.

Op welke locaties worden de examens gegeven?

Onze examens vinden plaats op onze locatie in Uden, Utrecht en Zwolle, tenzij anders aangegeven bij betreffend examen. Bij de bevestiging van uw uitnodiging ontvangt u de adresgegevens. De locaties staan vermeld bij de examendata.

Waar kan ik me inschrijven voor een examen?

Op onze pagina examendata. staat een link naar het inschrijfformulier. Na het invullen van het formulier, ontvangt u van ons een bevestiging.

Wat gebeurt er bij onvoldoende aanmeldingen?

Bij onvoldoende aanmeldingen op één van de locaties worden de deelnemers uitgenodigd op één van de andere locaties. U wordt hierover geïnformeerd voor aanvang van het examen.

Wanneer ontvang ik de factuur?

U ontvangt ongeveer twee weken voor het examen een factuur op het e-mailadres wat u invult op het inschrijfformulier.